WHO نسبت به درمان “در ابتدا امیدوار کننده” کووید هشدار می دهد – RT World News

سازمان جهانی بهداشت (WHO) توصیه کرده است از پلاسمای حاوی آنتی‌بادی‌های کووید-19 برای درمان بیماران مبتلا به این ویروس استفاده نکنید، زیرا آن را بی‌اثر و هدر دادن منابع می‌داند.

در توصیه‌ای که دوشنبه شب توسط BMJ منتشر شد، کارشناسان WHO هشدار دادند “تزریق پلاسمای خون از فردی که از کووید-19 بهبود یافته است” – معروف به پلاسما درمانی دوران نقاهت – “برای بیماران مبتلا به کووید-19 توصیه نمی شود.”

این سازمان به ویژه صادر کرد “توصیه قوی” در برابر درمان برای کسانی که بیماری خفیف ناشی از کووید-19 دارند و یک توصیه کلی برای مقابله با آن برای کسانی که دارای یک بیماری شدید یا بحرانی هستند.


اختلال کووید تأثیر شدیدی بر مرگ و میر ناشی از مالاریا دارد - داده های WHO

“علیرغم وعده اولیه، شواهد فعلی نشان می دهد که این روش بقا را بهبود نمی بخشد و نیاز به تهویه مکانیکی را کاهش نمی دهد و هزینه و زمان بر است.” این مشاوره با استناد به شواهدی از 16 کارآزمایی و بیش از 16000 بیمار اعلام کرد.

مؤسسه ملی بهداشت ایالات متحده در ماه اوت حکم مشابهی را صادر کرد و نشان داد که آزمایشات بالینی این درمان را نشان داده است در یک گروه پرخطر از بیماران سرپایی مبتلا به کووید-19، زمانی که در هفته اول علائم آنها تجویز شد، از پیشرفت بیماری جلوگیری نکرد.

Clifton Callaway، MD، Ph.D.، که روی این کارآزمایی کار کرد، گفت که محققان امیدوارند که پلاسما درمانی “حداقل 10 درصد کاهش در پیشرفت بیماری حاصل خواهد شد.” اما در عوض کاهش کمتر از 2 درصد مشاهده شد.

سازمان غذا و داروی ایالات متحده (FDA) مجوز استفاده اضطراری برای پلاسمادرمانی دوران نقاهت را در آگوست 2020 صادر کرد، اما در ماه فوریه استفاده از آن را فقط به محدود کرد. “بیماران بستری شده با COVID-19 در اوایل دوره بیماری یا بیماران بستری شده در بیمارستان که ایمنی هومورال آنها مختل شده است.”