Rishi Sunak سازمان دیده بان هوش مصنوعی جهانی را برای نظارت بر تهدیدها در نظر می گیرد: گزارش

Rishi Sunak سازمان دیده بان هوش مصنوعی جهانی را برای نظارت بر تهدیدها در نظر می گیرد: گزارش

آژانس بین المللی انرژی اتمی در سال 1957 با 176 کشور از جمله هند به عنوان عضو تاسیس شد. (فایل)

لندن:

بر اساس گزارش رسانه های بریتانیا در روز شنبه، ریشی سوناک، نخست وزیر بریتانیا در حال بررسی یک ناظر هوش مصنوعی جهانی (AI) مستقر در لندن برای نظارت بر هر گونه تهدید ناشی از این فناوری در حال رشد است.

به گزارش تایمز، آقای سوناک در هفته آینده در دیدار با جو بایدن، رئیس جمهور ایالات متحده در کاخ سفید، راه های همکاری در زمینه نظارت بر هوش مصنوعی را بررسی خواهد کرد.

از جمله ایده‌های مورد بررسی در داونینگ استریت، ایجاد یک مرجع جهانی هوش مصنوعی در لندن، با الگوبرداری از آژانس بین‌المللی انرژی اتمی مستقر در وین (IAEA) است.

آژانس بین المللی انرژی اتمی که در سال 1957 با 176 کشور از جمله هند به عنوان اعضای آن تأسیس شد، بر استفاده از انرژی هسته ای نظارت می کند، استانداردهای ایمن را ترویج می کند و بررسی می کند که از آن برای مقاصد نظامی استفاده نشود.

یک وزیر بریتانیایی به روزنامه گفت که بریتانیا “بهترین مکان” در جهان برای هر نهاد جدیدی خواهد بود زیرا بسیاری از شرکت‌های پیشرو در حال حاضر حضور پررنگی در اینجا دارند.

اگرچه برنامه‌ها در مراحل اولیه هستند، اگر ریشی سوناک پیش برود، دولت بریتانیا می‌تواند به دنبال استخدام سریع برای راه‌اندازی و اجرای این اختیار باشد.

به نقل از تایمز، یک منبع دولتی گفت: «نخست وزیر نیاز به همسویی بین‌المللی در رویکرد هوش مصنوعی را با پیشرفت فناوری برای اطمینان از اینکه می‌توانیم از فرصت‌ها بهره ببریم اما ریسک‌ها را مدیریت کنیم، بسیار زنده است».

احتمال ایجاد رگولاتوری توسط آقای سوناک در حالی رخ می دهد که اتحادیه اروپا (EU) در حال اصلاح قانون هوش مصنوعی خود است که انتظار می رود موضع سختگیرانه ای در مورد نظارت بر این بخش اتخاذ کند.

ایالات متحده همچنین در حال بررسی نحوه تنظیم مقررات است، اما انتظار می‌رود با توجه به نگرانی‌های جهان در مورد ایمنی فناوری هوش مصنوعی، شدیدتر باشد.

(به جز عنوان، این داستان توسط کارکنان NDTV ویرایش نشده است و از یک فید سندیکایی منتشر شده است.)