FBI هشدار می دهد که از استفاده از ایستگاه های شارژ رایگان در فرودگاه ها و هتل ها خودداری کنید

FBI هشدار می دهد که از استفاده از ایستگاه های شارژ رایگان در فرودگاه ها و هتل ها خودداری کنید

FBI توصیه می کند که از شارژر و کابل USB خود استفاده کنید

هیچکس دوست ندارد وقتی از خانه دور است، شارژ تلفنش تمام شود. در آن لحظه بحران، ایستگاه‌های شارژ عمومی موجود در فرودگاه‌ها، کافه‌ها و هتل‌ها ممکن است نجات‌دهنده به نظر برسند، اما شارژ تلفن‌ها در چنین مکان‌هایی می‌تواند عواقب ناگواری داشته باشد.

اخیراً، اداره تحقیقات فدرال (FBI) به مردم هشدار داد که به برق رایگان وصل نشوند، بلکه شارژرها و کابل USB خود را که به پریز وصل می‌شود، حمل کنند.

در 6 آوریل، دفتر FBI در دنور در توییتی به دارندگان گوشی های هوشمند هشدار داد که از استفاده از ایستگاه های شارژ عمومی رایگان خودداری کنند. از استفاده از ایستگاه های شارژ رایگان در فرودگاه ها، هتل ها یا مراکز خرید خودداری کنید. بازیگران بد راه‌هایی برای استفاده از پورت‌های USB عمومی برای معرفی بدافزار و نرم‌افزار نظارت بر دستگاه‌ها پیدا کرده‌اند. در این توییت آمده است: شارژر و کابل USB خود را همراه داشته باشید و به جای آن از پریز برق استفاده کنید.

توییت را اینجا ببینید:

اف‌بی‌آی در توییت خود اعلام کرد که کلاهبرداران از درگاه‌های USB برای آلوده کردن تلفن‌ها با بدافزارها و نرم‌افزارهای خطرناکی استفاده می‌کنند که می‌توانند به هکرها اجازه دسترسی به تلفن، تبلت یا رایانه شما را بدهند.

اف‌بی‌آی در وب‌سایت خود همچنین به مردم هشدار داد: «هنگام اتصال به شبکه وای‌فای عمومی مراقب باشید و در هنگام حضور در شبکه‌های عمومی هیچ تراکنش حساسی از جمله خرید انجام ندهید.

از کسانی که به صورت آنلاین پول تحویل می‌دهند خواسته می‌شود “آدرس ایمیل را در تمام مکاتبات بررسی کنند و URLهای وب‌سایت را دقیق بررسی کنند و همچنین تمام درخواست‌های پرداخت را به طور کامل بررسی کنند و هرگز روی پیوندهای ایمیل ناخواسته کلیک نکنند.”

پیش از این، FBI در مورد خطرات اتصال به پورت‌های USB عمومی، معروف به “جک آب” هشدار داده بود. وی خاطرنشان کرد که مجرمان به نصب پورت‌های USB آلوده که می‌توانند اطلاعات شخصی و رمز عبور را مستقیماً از تلفن به آنها صادر کنند، شناخته شده‌اند.

این توضیح می‌دهد، «کارشناسان امنیت سایبری هشدار داده‌اند که مجرمان می‌توانند بدافزار را روی ایستگاه‌های شارژ USB عمومی بارگذاری کنند تا به طور مخرب به دستگاه‌های الکترونیکی در حین شارژ دسترسی پیدا کنند. بدافزار نصب شده از طریق یک درگاه USB کثیف می تواند دستگاه را قفل کند یا داده های شخصی و رمزهای عبور را مستقیماً به مجرم صادر کند. مجرمان می توانند از این اطلاعات برای دسترسی به حساب های آنلاین یا فروش آن به دیگر بازیگران بد استفاده کنند.»

FBI توصیه می کند برای هر حساب آنلاین یک رمز عبور قوی و منحصر به فرد ایجاد کنید و آنها را به طور منظم تغییر دهید. همچنین از مردم می خواهد که به طور مرتب تلفن ها را به روز کنند، احراز هویت چند عاملی را تنظیم کنند و مراقب کلاهبرداری های پیچیده فیشینگ باشند.

بر اساس داده‌های اخیر FBI، آمریکایی‌ها در سال 2022، 10.3 میلیارد دلار به دلیل کلاهبرداری اینترنتی از دست دادند.