145 نفر در اثر برخورد طوفان موکا در میانمار کشته شدند

خانه ها مسطح شد، جاده ها قطع شد: 145 کشته در اثر طوفان موکا در میانمار

حداقل 800000 نفر در میانمار پس از طوفان موکا به کمک های اضطراری نیاز دارند.

یانگون، میانمار:

سازمان ملل متحد روز جمعه اعلام کرد که پس از هجوم طوفان موکا به این کشور درگیری‌ها در اوایل هفته جاری، حداقل 800 هزار نفر در میانمار به کمک‌های غذایی اضطراری و کمک‌های دیگر نیاز دارند.

موکا روز یکشنبه باران شدید و بادهایی با سرعت 195 کیلومتر (120 مایل) در ساعت را به میانمار و بنگلادش همسایه خود آورد و حکومت نظامی میانمار اعلام کرد که 145 نفر کشته شده اند و گزارش های رسانه ها حاکی از آن است که این تعداد بسیار بیشتر است.

برنامه جهانی غذای سازمان ملل، “ردپایی از ویرانی” را در سراسر ایالت راخین میانمار توصیف کرد، منطقه ای که محل زندگی صدها هزار پناهجوی روهینگیا است که به دنبال دهه ها درگیری قومی در اردوگاه های آوارگی زندگی می کنند.

آنتیا وب، معاون مدیر منطقه ای آسیا و اقیانوسیه برنامه جهانی غذا، به خبرنگاران در ژنو از طریق لینک ویدئویی از این طوفان گفت: طوفان “خانه ها را مسطح کرد، جاده ها را با درختان ریشه کن شده قطع کرد، بیمارستان ها و مدارس را ویران کرد، و خطوط مخابراتی و برق را به شدت مختل کرد.” بانکوک

وی گفت: “حداقل 800000 نفر نیاز فوری به کمک های غذایی اضطراری دارند.” وی افزود که “انتظار می رود با رسیدن به مناطق بیشتری نیازهای بیشتری به غذا، سرپناه، آب، بهداشت و سایر کمک های بشردوستانه آشکار شود.”

و در حالی که بنگلادش از ضربه مستقیم در امان بود، “نزدیک به نیم میلیون بنگلادشی و هزاران پناهجوی روهینگیا خانه ها و دارایی های خود را از دست داده اند.”

وب گفت که WFP پاسخ خود را به موکا قبل از وقوع طوفان آغاز کرده است و به 28000 نفر در بنگلادش در نزدیکی مرز میانمار با کمک های نقدی اولیه برای کمک به آماده سازی آنها رسیده است.

و به گفته او، به محض عبور از بدترین طوفان، آژانس با کمک های غذایی اضطراری به هزاران پناهنده دست یافت و “شور ساعت” برای از سرگیری حمایت غذایی عادی خود کار می کرد.

در میانمار، WFP توزیع غذای اضطراری را برای خانواده‌ها در پناهگاه‌های تخلیه در ایالت راخین و منطقه مجاور ماگوی آغاز کرده بود.

او گفت که این آژانس با هدف دستیابی به حداقل 800,000 نفر در بدترین مناطق آسیب دیده راخین، ماگوی و چین — تقریباً نیمی از آنها قبلاً به دلیل درگیری آواره شده اند — برای سه ماه اولیه.

وب گفت: «در هر دو کشور، نیازها بسیار زیاد است.

او خاطرنشان کرد که کمبود بودجه WFP را در ماه مارس مجبور کرده است تا ارزش کوپن های غذایی برای پناهندگان ساکن بازار کاکس در بنگلادش را به تنها 10 سنت آمریکا برای هر وعده کاهش دهد.

او گفت: «و ما مجبور خواهیم شد دوباره آن را در ماه ژوئن کاهش دهیم، مگر اینکه بودجه تامین شود.» وی افزود که برنامه جهانی غذا تا پایان سال به 56 میلیون دلار برای کمک به پناهندگان روهینگیا در آنجا نیاز دارد.

در همین حال، او گفت که در میانمار، آژانس سازمان ملل به 60 میلیون دلار برای ارائه کمک های اضطراری به 2.1 میلیون آواره داخلی و آسیب پذیر، از جمله 800,000 قربانی موکا، نیاز دارد.

این طوفان وضعیت بدی را برای میلیون‌ها نفری که در حال حاضر برای مقابله با شرایط بسیار خطرناک تلاش می‌کنند، بدتر کرده است.»

(به جز عنوان، این داستان توسط کارکنان NDTV ویرایش نشده است و از یک فید سندیکایی منتشر شده است.)