هیچ مدرکی وجود ندارد که ویتامین C، در دوزهای فیزیولوژیکی یا در دوزهای میانگین زیاد، سبب زخم حاد کبدی یا زردی شود. مصرف ویتامین C، ایمنی بدن را ارتقاء داده و سیستم ایمنی را تقویت میکند. در این تحقیق سالیسیلیک اسید وآسکوربیک اسید به تنهایی مقدار فلاونوئیدها را ارتقا دادند. همچنین برای ارتقا ویتامین C مواد غذایی به سادگی میتوان اسید اسکوربیک را به مواد غذایی طولانی تر کرد. همچنین همین اسید یک آنتی اکسیدان است، یعنی از جراحت رادیکالهای آزاد به سلولها و بافتهای بدن دوری می نماید که نقش فراوان مهمی به جهت دستگاه ایمنی تن دارد. از آنجایی که ویتامین C به طور طبیعی در مواد غذایی وجود دارااست به راحتی هم از دربین میروند .به طور مثال آب پرتقال ممکن هست در طی یک هفته نیمی از ویتایمن c خود را از دست بدهد ، حتی میوه هایی خرد شده که در فریزر حفظ میشوند آن گاه از ۶روز ویتامین خود را از دست ارائه می کنند بعضی از میوه ها عبارتند از: انبه ، توت فرنگی و هندوانه کمتر از ۵% ، آناناس ۱۰% ، کیوی ۱۲%. اختلالات دستگاه گوارش می تواند پس از مصرف دست کم ۱ گرم رخ دهد زیرا نسبتاً نیمی از این مقدار در این دوز جذب نمی شود. از کاربرد اسید اسکوربیک در رتبه اول به عنوان یک آنتی اکسیدان گزینه به کار گیری قرار می گیرد که می تواند مزایای اکثری به جهت محصولات غذایی داشته باشد.بدلیل خاصیت آنتی اکسیدانی اسید اسکوربیک ، همین ماده را در ارتفاع فرآیند ماده غذایی یا این که قبل از بسته بندی به جهت نگهداری بو ، رنگ و محتوای مواد گزینه به کار گیری واقع میشود.این ماده اکسیژن داخل گوشه و کنار ماده غذایی را جذب کرده و اکسید می شود و منجر کمتر سرعت اکسیداسیون میشود که همین فعالیت منجر حفظ رنگ و تازگی مواد غذایی می شود. در نتیجهی این آزمایش نشان دیتا شد، هنگامی که مقدار مصرف ویتامین C بیش از ۵۰۰ میلی گرم در روز باشد، اثر این ویتامین بر کارایی اندوتلیال مثبت و فراوان قابل توجه میباشد. گوجه فرنگی: هر عدد گوجه فرنگی متوسط حاوی 20میلی گرم ویتامین سی است. ویتامین سی یک ماده ضروری برای ادامهی حیات انسان و بسیاری از جانداران دیگر است. بدلیل خاصیت ویتامین C ، اسید اسکوربیک بعنوان یک ماده خوب به جهت مکمل ویتامین تبدیل میشود. از حیث صنعتی اسید اسکوربیک از طریق یک مراحل چند مرحله ای که شامل باکتری هایی است که گلوکوز را کاهش میدهد بعنوان یک فرآورده قیمت اسکوربیک اسید مرک فرعی ساخت میشود. زمانی که شما این مقاله را دوست داشتید، مایل به داده ها بیشتری در رابطه حیاتی کمبود اسید آسکوربیک وب وب سایت خود باشید.