سهم فروش اسید سیتریک در بازار، جايگاه نخستین در نصیب مواد غذایی و سپس به عنوان یک دلیل تمیز کنندگی و ضد عفونی کنندگی است. مواد غذایی و نوشیدنی ها حدود ۷۰٪ و محصولات دارویی و مکمل های غذایی ۲۰٪ اسید سیتریک تولیدی را به کارگیری می نمایند و ۱۰٪ باقی مانده نیز در مواد تمیز کننده بکار می رود. اسیدسیتریک برای طعم دار نمودن مواد غذایی و همینطور عطر دار کردن بکار میرود. بیش تر نمودن 1 قاشق چایخوری سیتریک (درجه USP) یا این که ¾ فنجان آب لیمو را به 1 گالن آب می تواند به منظور کنسرو سازی میوه ها به کار گیری شود. همین ماده برای کمک به تثبیت و محافظت ترکیبات فعال به داروها طولانی تر شده و همچنین به جهت تقویت یا این که ماسک نمودن طعم داروهای جویدنی و شربت های دارویی آیتم استعمال قرار می گیرد. مبداء تولید آن می تواند شکر، ملاس، نشاسته ذرت هیدرولیز شده یا بقیه منش حل های ارزان قیمت باشد. این ماده در نوشابه های گازدار و یا این که غذاهایی کلیدی اسیدیته متوسط به کار گیری می شود. در نوشابهسازی برای ایجاد طعم ترش و مطبوع و نیز برای بازدارندگی فعالیت میکروبی و تنظیم اسیدیته به عمل میرود. اسید سیتریک همچنین به جهت ایجاد طعم میوه ها در ژله استفاده می شود. اسید سیتریک یک حافظ طبیعی هست و همچنین به جهت افزودن طعم اسیدی (ترش) به غذاها و نوشابه ها به کار گیری می شود. همینطور به تیتر یک پاک کننده بی خطر برای محیط زیست فعالیت می نماید و به عنوان یک آنتی اکسیدان عمل می اسید سیتریک دیجی کالا کند. همینطور قرار گرفتن در معرض محلول های غلیظ می تواند منجر قرمزی و درد پوست و چشم شود. همین مقاله مروری کلی بر تحقیقات شکل گرفته در آیتم کاربرد و روش های ایجاد صنعتی اسید سیتریک اصلی استفاده از فرایندهای تخمیر می باشد تولید همین اسید به وسیله بسترهای مناسب بها و تجدید پذیر و همچنین منابع طبیعی مختلف، صورت گرفت و زیست توده های گیاهی به عنوان مواد اول جهت مراحل تخمیر و قارچ اسپرژیلوس نایجر جهت بیوسنتز اسید سیتریک به کارگیری گردیدند. در صورتی که از نوشتن این مطلب لذت بردید و مطمئنا می توانید دیتاها بیشتری در گزینه اسید سیتریک جامد لطفا از ورقه ما بخواهید.