7 کشته، بیش از 50000 نفر را مجبور به ترک خانه در سیل مالزی کردند

7 کشته، بیش از 50000 نفر را مجبور به ترک خانه در سیل مالزی کردند

تعداد افراد تخلیه شده در سراسر کشور روز دوشنبه به حدود 51000 نفر افزایش یافت.

کوالالامپور:

مقامات روز دوشنبه گفتند که بیش از 50000 نفر در مالزی خانه های خود را ترک کرده اند و دست کم هفت نفر جان خود را از دست داده اند که این کشور با برخی از بدترین سیل های سال ها روبرو شده است.

یک آخر هفته باران سیل آسا باعث طغیان رودخانه‌ها، آبگرفتگی شهرها و روستاها و قطع جاده‌های اصلی شد و بسیاری از رانندگان ساعت‌ها در وسایل نقلیه خود محبوس شدند.

بر اساس داده‌های رسمی، روز دوشنبه تعداد تخلیه‌شدگان در سراسر کشور به حدود 51000 نفر رسید که بیشترین آسیب‌دیدگی آن ایالت پاهنگ در شرق است که حدود 32000 نفر مجبور به ترک خانه‌های خود شدند.

ثروتمندترین و پرجمعیت ترین ایالت سلانگور کشور، که پایتخت کوالالامپور را احاطه کرده است، به شدت آسیب دیده است – که غیرعادی است زیرا معمولاً از بدترین سیلاب های موسمی جلوگیری می کند.

به گفته مقامات آتش نشانی و امداد به نقل از روزنامه ستاره، کشته شدن هفت نفر در سلنگور تایید شده است. با توجه به گزارش‌های مربوط به مفقود شدن افراد دیگر، انتظار می‌رود که تلفات افزایش یابد.

نخست وزیر اسماعیل صبری یعقوب گفت که بارندگی یک ماهه در یک روز در سلنگور کم شد و افزود که ده ها هزار نیروی خدمات اضطراری و پرسنل نظامی برای کمک به تلاش های نجات مستقر شدند.

دانشجوی Eilavarasi Magesuaran لحظه ای را به یاد آورد که خانه اش در شهر آسیب دیده شاه علم در سلانگور در اوایل روز یکشنبه تحت سیل قرار گرفت.

این زن 21 ساله به خبرگزاری فرانسه گفت: «آب از پشت و پشت به خانه ما سرازیر شد و ما را در داخل گرفتار کرد.

“من واقعا می ترسیدم غرق شویم. ما از سال 1995 اینجا زندگی می کنیم و هرگز سیل را تجربه نکرده ایم.”

یکی از بستگان با کامیون خانواده او را نجات داد.

بارندگی ها تا روز دوشنبه تا حد زیادی متوقف شد و ساکنان را مجبور کرد به املاک آسیب دیده بازگردند و قطعات را جمع آوری کنند.

این کشور آسیای جنوب شرقی هر ساله در طول فصل باران های موسمی تحت تاثیر سیل قرار می گیرد، اما سیل در آخر هفته بدترین سیل در سال های اخیر بوده است.

گرم شدن کره زمین با تشدید سیل ها مرتبط است. از آنجایی که جو گرمتر آب بیشتری را در خود نگه می دارد، تغییرات آب و هوایی خطر و شدت سیل ناشی از بارندگی شدید را افزایش می دهد.

(به جز عنوان، این داستان توسط کارکنان NDTV ویرایش نشده است و از یک فید سندیکایی منتشر شده است.)