20 نبرد شبیه سازی شده، 24 موشک مافوق صوت: چین ناو آمریکایی را غرق کرد

20 نبرد شبیه سازی شده، 24 موشک مافوق صوت: چین ناو آمریکایی را غرق کرد

USS Gerald R Ford بزرگترین ناو هواپیمابر جهان است.

برنامه ریزان نظامی در چین یک شبیه سازی تهدیدآمیز ترتیب دادند که در آن USS Gerald R Ford، بزرگترین ناو هواپیمابر جهان را منفجر کردند. بر اساس گزارشی که منتشر شده است، این شبیه سازی بر روی نرم افزار بازی جنگی مورد استفاده ارتش چین اجرا شده است South China Morning Post (SCMP). این نشریه همچنین گفت که نتایج در مقاله ماه مه منتشر شده توسط مجله چینی زبان تست و مدیریت فناوری منتشر شده است. آنها سناریویی را تصور کردند که در آن کشتی‌های آمریکایی پس از اینکه به جزیره‌ای که چین ادعای مالکیت آن را در دریای جنوبی چین جنوبی با وجود چندین هشدار نزدیک می‌کردند، مورد حمله قرار گرفتند.

ناوگان ناو آمریکایی پس از 20 نبرد شدید در شبیه سازی که در آن از 24 موشک ضد کشتی مافوق صوت استفاده شد غرق شد. SCMP گزارش.

محققان گفتند که برخی از موشک ها از دور تا صحرای گبی شلیک شده و تقریباً همه کشتی های آمریکایی متلاشی شده و در نهایت غرق شده اند.

این اولین باری است که نتایج حملات مافوق صوت شبیه سازی شده علیه یک گروه ناو آمریکایی به صورت عمومی منتشر می شود. تیمی که شبیه سازی را انجام داد توسط کائو هونگ سونگ از دانشگاه شمالی چین رهبری شد.

به گفته محققان چینی، شبیه‌سازی بازی‌های جنگی ثابت می‌کند که گروه ناو آمریکایی که تاکنون توسط تسلیحات متعارف غیرقابل غرق شدن در نظر گرفته می‌شد، می‌تواند با تعداد نسبتا کمی موشک‌های مافوق صوت «با قطعیت نابود شود». SCMP.

با این حال محققان عملکرد واقعی این موشک ها را مورد تردید قرار داده اند و انگیزه انتشار این اسناد را نیز زیر سوال برده اند.

درو تامپسون، یکی از مقامات ارشد سابق دفاعی ایالات متحده، گفت: “هرکسی که به طور علنی در مورد نتیجه یک بازی جنگی یا شبیه سازی بحث می کند، یک هدف سیاسی دارد، به خصوص اگر نتیجه را به عنوان یک برد یا باخت در نظر بگیرد.” تلگراف.

او افزود: «بازی‌های جنگی مؤثر، بازی‌هایی هستند که یک فرض، یک تابع یا متغیر را آزمایش می‌کنند تا اسپانسر بازی را از تعامل پیچیده عناصر مطلع کند».

بلیک هرزینگر، کارشناس هند-اقیانوس آرام و پژوهشگر دفاعی در مرکز مطالعات ایالات متحده، گفت که چنین اظهاراتی “به شدت خارج از پایگاه است”.

او به این روزنامه گفت: «حتی با وجود تسلیحات پیشرفته‌تر امروزی، غرق کردن یک کشتی جنگی 100000 تنی کار آسانی نیست.