مقامات توکیو از ارتش آمریکا خواسته اند که در مورد حادثه ای که در آن یک جت جنگنده آمریکایی مخزن سوختی را که در یک منطقه مسکونی فرود آمد، پرتاب کند، تحقیق کند.
اوایل این هفته اشیای فلزی مشکوک در شهر ساحلی فوکائورا با جمعیتی حدود 7600 نفر کشف شد. بعداً تأیید شد که زبالههایی که در مرکز شهر فرود آمده بودند، بخشی از مخزن سوخت F-16 هستند.
روز سهشنبه، پایگاه هوایی Misawa در شمال جزیره اصلی هونشو ژاپن تأیید کرد که با یک F-16 Fighting Falcon نیروی هوایی ایالات متحده یک وضعیت اضطراری وجود دارد. به گفته ارتش، دو مخزن سوخت خارجی از جت قبل از فرود در فرودگاه بینالمللی آئوموری رها شد. مقامات این پایگاه در ابتدا ادعا کردند که تانک ها در یک منطقه غیر مسکونی سقوط کرده اند.
ادامه مطلب
به گفته آنها خلبان آسیبی ندید، اما هواپیما برای مدتی در تک باند فرودگاه باقی ماند و باعث اختلال در پروازهای تجاری شد.
خبرگزاری کیودو روز چهارشنبه گزارش داد، وزارت دفاع ژاپن از نیروهای آمریکایی خواست تا تحقیقات مناسبی در مورد این حادثه انجام دهند. نوبو کیشی، وزیر دفاع آمریکا، گفت: ارتش آمریکا درخواستی برای زمین گیر کردن هواپیماهای جنگنده تا زمانی که ایمنی آنها برای عملیات تایید شود، صادر شده است.
فرماندار استان آئوموری، شینگو میمورا، گفت که دولت او همچنین “اعتراض جدیبه ارتش ایالات متحده در مورد این حادثه. “من این موضوع را بسیار جدی میگیرم، زیرا شامل حجم زیادی از سوخت قابل اشتعال و احتمال وقوع یک فاجعه بزرگ است.،” او بیان کرد.
در دیدار با شهردار فوکائورا، فرمانده پایگاه هوایی میساوا، سرهنگ تیموتی مورتی، اذعان کرد که تانک «متأسفانهدر شهر فرود آمد و گفت:ما بسیار سپاسگزاریم که به کسی آسیب نرساند” وی افزود که «یک تحقیق بسیار دقیق” راه اندازی شده بود.
اشیایی که حدود 1 متر طول داشتند (3.5 فوت) توسط پلیس در نزدیکی تالار شهر فوکائورا و حدود 20 تا 30 متری منازل مسکونی، پس از اینکه مردم محلی ترسیده از بوی روغن و شنیدن صداهای رعد و برق خبر دادند، پیدا شدند. آنچه که بعداً به عنوان سوخت هوانوردی شناسایی شد، گزارش شده است که در سراسر جاده پاشیده شده است. تایید شد که این زبالهها تنها تکههایی از یک مخزن سوخت هستند و محل فرود مخزن دیگر هنوز مشخص نیست.
این اولین حادثه پرتاب سوخت توسط جت های جنگنده ایالات متحده در استان شمال شرقی نیست. پیش از این، F-16 تانک ها را در دریاچه و دریا انداخته بود که نگرانی های ایمنی را در میان مردم محلی ایجاد کرد.