سنگال انتظار دارد 400000 دوز واکسن کووید تا پایان دسامبر هدر رود

سنگال انتظار دارد 400000 دوز واکسن کووید تا پایان دسامبر هدر رود

در رابطه، تا 1 میلیون واکسن کووید-19 در نیجریه ماه گذشته منقضی شد. (فایل)

داکار، سنگال:

رئیس برنامه ایمن سازی سنگال روز دوشنبه گفت که حداقل 200000 واکسن کووید-19 در سنگال بدون استفاده در دو ماه گذشته منقضی شده است و 200000 واکسن دیگر در پایان دسامبر منقضی می شود زیرا تقاضا بسیار کند است.

دولت‌های آفریقایی خواستار واکسن‌های بیشتری برای کووید-19 شده‌اند تا به مناطق غنی‌تر کمک کنند، جایی که عرضه واکسن‌ها برای بیش از یک سال در حال افزایش است.

با این حال، با افزایش سرعت عرضه در هفته های اخیر، برخی از کشورها برای حفظ سرعت خود تلاش کرده اند. مشکلات لجستیکی، ماندگاری کوتاه واکسن‌هایی که از اهداکنندگان دریافت می‌شوند، و تردید در واکسن همگی باعث شده که دوزها به دست‌ها نرسد.

رویترز فاش کرد که ماه گذشته بیش از یک میلیون واکسن کووید-19 در نیجریه منقضی شده است.

اوسینو بادیانه، مسئول گسترش واکسن سنگال، گفت: «مشکل اصلی تردید در واکسن است. “تعداد موارد در حال کاهش است. آنها می پرسند: “اگر بیماری در حال حاضر وجود ندارد، چرا مهم است که واکسن بزنیم؟”

سنگال بیش از 74000 مورد ابتلا به کووید-19 و 1886 مورد مرگ را ثبت کرده است که بسیار کمتر از تعداد مشاهده شده در بسیاری از کشورهایی است که به شدت تحت تأثیر این ویروس قرار گرفته اند. از زمانی که موج سوم در ماه ژوئیه باعث افزایش تقاضا برای واکسن شد، سرعت عفونت کاهش یافته است. این کشور گهگاه هیچ مورد جدید روزانه را ثبت نمی کند.

اما بی تفاوتی به انگیزه واکسیناسیون صدمه می زند. داده‌های رویترز نشان می‌دهد که سنگال تاکنون نزدیک به ۲ میلیون دوز واکسن تزریق کرده است که برای واکسینه کردن کامل تنها حدود ۵.۹ درصد از جمعیت کافی است.

بادیان به رویترز گفت که در حال حاضر روزانه بین 1000 تا 2000 نفر را واکسینه می کند که از 15000 نفر در تابستان کمتر است. با این سرعت نمی تواند از تمام واکسن هایی که دارد استفاده کند.

او گفت که ما به استفاده از 200000 دوز دیگر قبل از انقضای آنها در پایان ماه خوش بین نیستیم. ما پیش از آن انتظار افزایش تقاضا نداریم.»

وی ساخت واکسن ها را مشخص نکرد.

بخشی از مشکل، ماندگاری کوتاه واکسن‌هایی است که از اهداکنندگانی که شامل ایالات متحده و چین می‌شوند، به دست می‌آیند. سنگال از مصرف واکسن هایی با ماندگاری کمتر از سه ماه امتناع می ورزد، اما حتی این نیز مشکلاتی را ایجاد می کند.

بادیان امیدوار است که دولت بتواند نوعی محدودیت برای افراد واکسینه نشده اعمال کند تا نرخ تلقیح را افزایش دهد، از جمله استفاده از مجوز بهداشت، همانطور که بسیاری از کشورها انجام داده اند.

وی گفت: بدون محدودیت، مردم واکسینه نمی شوند.

(به جز عنوان، این داستان توسط کارکنان NDTV ویرایش نشده است و از یک فید سندیکایی منتشر شده است.)