سدیم لوریل سولفات – Sodium Lauryl Sulfate – مرجع مواد شیمیایی ایران

سدیم لوریل سولفات موجب شکسته شدن سد رطوبتی پوست شده وخود به راحتی در پوست نفوذ میکند و به دیگر مواد شیمیایی نیز اجازه میدهد تا به راحتی رخنه کنند. نامهای دیگر: sls, سولفات لاریل سدیم ، سدیم مونودودسیل سولفات ، سدیم لاریل سولفات ، سودا سولفات سدیم , سدیم مونولاریل سولفات ، سدیم دودکانوسولفات. سدیم لاریل سولفات یک ادغام شیمیائی امولسیون کننده، پُفدهنده، تسریع کننده انحلال، و کف کنندگی است که از آن در صنایع شویندگی، محصولات بهداشتی، صنعت های دارویی یا این که مواد غذایی استفاده می‌شود و مواد فعال کننده سطحی آنیونی در تولید شامپو میباشد. سدیم لوریل سولفات به اختصار SLS اهمیت فرمول NaC12H25SO4 یا این که سدیم دودسیل سولفات SDS یا ماده نزدیک به آن سولفات لوریت سدیم یا این که سولفات لاریل اتر سدیم سدیم لوریل اتر سولفات Sodium Laurylether Sulfate به اختصار SLES رایجترین سولفاتهای مرحله فعال آنیونی (مواد فعال سطحی آنیونی) از پاککنندههای سنتزی حیاتی توان فراوان و بهطور دقیق تر جزو مواد فعال سطحی (مواد فعال سطحی یا مواد مؤثر) میباشد. ایجاد کننده سدیم لوریل سولفات در ایجاد آن از مواد اولیه اهمیت میزان مرغوب بودن و نهایی متد ها و دستاورد ها در راستا تهیه همین ماده، بهترین متاع را ایجاد و روانه بازار می کند و علاوه بر تامین و رفع نیاز صنعت های داخل، به کشور های دیگر هم صادر می کنند. بنابراین مقامات به کارگیری از آن را منع نمی نمایند ، ولی در عوض حداکثر درصدی را که می قدرت از آن در محصولات استعمال کرد ، محدود می کنند. آیا می دانید در صورتی که روزانه از مواد آرایشی معمولی به کار گیری کنید، ممکن است تصور نمایید محصولاتی که همگی جا در دسترس است و همه مردم در حالا استعمال از آنها هستند، نمیتواند آنقدر مضر باشد، البته در واقع، شما به راحتی میتوانید در معرض هزاران ماده شیمیایی قرار بگیرید؛ موادی که بدن شما به جهت از در بین بردن آن‌ها با خلل مواجه خواهد شد. مدرکی دال بر سرطان زا بودن همین فرآورده وجود ندارد، اما دوزهای بالا ممکن می باشد پوست را تحریک کند. گاهی تایم ها سدیم لوریل سولفات SLES یا SLS دارای برچسب ‘برگرفته از نارگیل’ یا این که ‘ مشتقات طبیعی نارگیل ارائه میگردد و دارا بودن کد تجاری و تصویب استاندارد ملی و کلیدی وجود درستی مسئله طبیعی بودن، سبب ساز گمراهی میگردد. سدیم لوریل سولفات دراکثر محصولات شویندهها مانند مایع ظرفشویی و پاک کنندههای صنعتی (کارواش و کف شورها و بر طرف کننده روغن) و در بیش از ۹۰٪ مواد بهداشتی و پاک کننده بدن و سر ازقبیل خمیر دندان، صابون، شامپو، کرم ولوسیون چه به رخ مایع یا غیرمایع جهت زدودن چربی به تیتر ماده کف کننده و پاک کننده وامولسیون کننده مواد چسبنده بکار می رود و جزو مواد نخستین آرایشی و داروئی است. چنانچه از نوشتن این مطلب لذت بردید و مطمئنا می توانید اطلاعات بیشتری در مورد درصد خلوص سدیم لوریل سولفات لطفا از برگه ما بخواهید.

مطالب جدید پیشنهادی
انتقاد چین از سازمان ملل به دلیل اظهارات "غیر مسئولانه" در مورد شهروند زندانی ژانگ ژان