قهوه مقداری اسیدی است و بهعلت داشتن کافئین بالا، یک ماده محرک است. مصرف نسکافه، شما را سالم نگه میدارد، به هضم غذا امداد کرده، دیده درد، سردرد، سرما خوردگی، سرفه و آب ریزش بینی را برطرف مینماید و در معالجه بخش اعظمی از بیماریها از گزاره سل، نقرس و خون ریزی لثه، یک نوشیدنی مؤثر و اثر گذار به شمار میآید. مصرف قهوه حاوی مواد غذایی بالایی است. گیاه قهوه ساکن بخشها نیمهگرمسیری آمریکا و بعضا از جنوب آسیا و جنوب شرق آسیا است. بعضی از اشخاص علت مسائلی مانند ناتوانی جنسی، جنون، مشکلات قلبی و… شرکت نسکافه در سال ۱۹۳۸ برای نخستینبار یک فرایند بسیار پیشرفتهتر نسبت به بقیه رقبا به جهت ساخت قهوهٔ فوری ارائه اعطا کرد و از آن روزگار تاکنون، یکی از از تولیدکنندگان تجاری پهناور و اهمیت در زمینهٔ تولید قهوهٔ فوری در جهان بهشمار میرود. نسکافه یک نشان تجاری یا برَند قهوه فوری است که بوسیله کمپانی قهوة طاولة الدقي نستله ایجاد میشود. كافئین به جهت نوزادان دو عارضه تولید می كند:1- از طرز شیر مادر وارد دستگاه گوارش كودك می شود و او را در حالت استفراغ قرار می دهد.2- مدت زیادی در تن نوزاد می ماند تا متابولیزه شود، زیرا كبد نوزاد به میزان كافی آنزیم ندارد.در صورتی كه مادری دو فنجان قهوه تند بنوشد و آنگاه به نوزاد خویش شیر بدهد زیرا قسمتی از كافئین ، همپا شیر مادر وارد تن نوزاد می شود ، امكان دارد عوارض ذیل در نوزاد به وجود آید: ناآرامی، لرزش دست ها، پاها و لب ها، سفت یا ریلکس شدن عضلات و ماهیچه های بدن، بی خوابی، جیغ زدن، آلرژی نشان دادن به صدا، به دسته ای كه حساس كمترین صدایی كودك از خواب می پرد. پژوهشی که در موسسهی ملی سرطان ایالات متحده (NCI) به عمل آمد نشان داد، خطر مرگ آدمهایی که روزانه بیش از سه فنجان قهوه مینوشند تا ۱۰ درصد نسبت به سایرین کمتر است. بوییدن دانه های قهوه در طی روز خطر ابتلا به دیابت را کاهش می دهد. در صورتی که نمی توانید در ارتفاع شبانه روز ۷ ساعت بخوابید قهوه را کنار بگذارید و چرت ۲۰ دقیقهای داشته باشید تا سرحال گردید و هوشیاری را بهبود بخشید. نسکافه بر مبنا داده ها موجود در طب سنتی، اساسی طبع گرم میباشد و کسانی که از طبع گرمی برخوردار هستند باید اعتنا متعددی به مصرف آن داشته باشند.